Logo Beste Buur Bokaal

 

Dit jaar organiseert Beter Wonen samen met Sint Joseph voor de vierde keer de Beste Buur Bokaal. De Beste Buur Bokaal is bedoeld om aandacht te vragen voor fijne buren, die altijd voor anderen klaarstaan. Ook dit jaar roept een onafhankelijke jury de Beste Buur uit in Almelo. Deze fijne buurman of buurvrouw krijgt een mooie beker en prijs! U kunt uw buurman of buurvrouw tot 16 augustus aanstaande nomineren voor de Beste Buur Bokaal. Dat kan via deze website: https://www.bestebuurbokaal.nl/almelo/

Iedere inwoner van de gemeente Almelo kan een buurman of buurvrouw nomineren

Dit geldt dus ook voor mensen die geen woning bij Beter Wonen of Sint Joseph huren. Wilt u iemand nomineren? Vergeet dan niet om uit te leggen waarom deze persoon zo'n goede buur is. Een onafhankelijke jury wijst uiteindelijk een winnaar aan. Op 25 september aanstaande wordt de winnaar bekendgemaakt. Dit gebeurt tijdens een feestelijke uitreiking, waar de genomineerden voor worden uitgenodigd.

De Beste Buur Bokaal wordt gezamenlijk georganiseerd

Beter Wonen en Sint Joseph organiseren de Beste Buur Bokaal gezamenlijk. De huurdersorganisatie SHBW en de HAR zijn nauw betrokken. Verder zijn Avedan en Gemeente Almelo betrokken bij de Beste Buur Bokaal.